Wie zijn wij en wat kunnen wij voor u betekenen?

Admi-Care te Lelystad is een administratiekantoor en in vele branches thuis. Reeds vanaf 1986 zijn wij actief op administratief- en belastingtechnisch gebied. Hoofdzakelijk voor bedrijven, maar ook particulieren. Wij maken gebruik van alle nieuwe ontwikkelingen op het gebied van de digitale snelweg. Het aanleveren van uw administratie kan onder andere via e-mail. Ook kunt u uw vragen per e-mail stellen, zodat u nooit onverrichter zake aan de telefoon bent. Wij kunnen dan ook snel uw vragen beantwoorden. Minder tijd kwijt met ophalen, wegbrengen en bespreken van de administratie!!!

Het intake gesprek is GRATIS en VRIJBLIJVEND!      

Basispakket

Wat voor werkzaamheden vallen er onder het basispakket?

  1. Invoeren boekhouding
  2. Aangiften omzetbelasting
  3. Resultaatoverzicht, na invoeren boekhouding (maand, kwartaal of jaar)
  4. Eindejaar controle
  5. Jaarrapport
  6. Eindejaar bespreking
  7. Aangifte inkomstenbelasting ondernemer
  8. Uitstelregeling inkomstenbelasting

Het basispakkettarief zal worden vastgesteld aan de hand van het aantal in te voeren boekingen. Dit zal voor het eerste jaar een inschatting zijn. Op basis van nacalculatie zal aan het eind van het boekjaar berekend worden of het aantal boekingen is gerealiseerd.

Aanvulling basispakket (indien van toepassing)
Salarisadministratie 
(tarief op aanvraag)

In geval van een B.V.
Vennootschapsbelastingaangifte

In geval van een V.O.F.:
Opstellen Vennootschap onder Firma overeenkomst/contract
De aangiften inkomstenbelasting van overige vennoten opgenomen in uw basispakket voorstel
Voor alle vennoten een kort verslag c.q. jaarrapport

Overige werkzaamheden
Alle overige diensten die niet in het basispakket opgenomen zijn doen wij in overleg en in opdracht van de opdrachtgever. Deze worden uitgevoerd tegen het geldende uurtarief.
Mochten de voordelen van het basispakket niet uw belangstelling hebben, dan blijft de mogelijkheid om onze diensten voor het geldende uurtarief aan u te verlenen.

Bij de keuze van het basispakket is een automatische incasso onderdeel van de afspraak. U zult maandelijks een basispakketfactuur ontvangen, die automatisch geïncasseerd zal worden.